bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Islanders zpátky v sérii! Tvrdý zápas rozhodl v závěru Nelson

12. září 2020, 5:12

Jan Šlapáček

Začíná jít pomalu do tuhého a hráči si na ledě nedarují vůbec nic, což se nakonec promítlo i do hromady trestných minut. Kromě toho padlo i osm gólů a z vítězství 5:3 se radují hokejisté Islanders, kteří dokázali snížit stav série.

NEW YORK ISLANDERS - TAMPA BAY LIGHTNING

5:3 (1:1, 2:0, 2:2)

Islanders se vrací do série

Hokejisté Islanders měli před tímto zápasem nůž na krku, protože případná porážka by svěřence Barryho Trotze dostala do obrovských problémů.

Islanders vstoupili do zápasu velmi dobře, dostali se do vedení a po dvou třetinách vedli o dva góly. Tampa však dokázala dvěma góly srovnat a poté začala pořádná hokejová bitka. Štěstí se však tentokrát v závěru přiklonilo právě na stranu Islanders, když branka Brocka Nelsona z 57. minuty se nakonec stala vítěznou.

Zápas obsahoval spoustu tvrdých zákroků a potyček, což se nakonec promítlo i do rozdělených trestných minut. Byl to opravdu boj!

Branky a nahrávky
13. Clutterbuck (Pulock, Martin), 32. Pelech (Pageau, Barzal), 34. Beauvillier (Nelson, Toews), 57. Nelson (Beauvillier, Bailey), 60. Pageau (Bailey) – 17. Sergačjov (Gourde), 43. Palát (Kučerov, Sergačjov), 53. Johnson (Černák, Verhaeghe).

Stav série: 1:2

Statistické okénko
Střely na bránu: 35 - 37 | Přesilová hra: 0/2 – 0/1 | Trestné minuty: 29 – 41

Kdo se postavil do brankoviště?
Semjon Varlamov (NYI) – 34 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,9 %, čas 59:16
Andrej Vasilevskij (TBL) – 31 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,6 %, čas 58:57

Česká a slovenská stopa
Ondřej Palát (TBL) – 1+0, 3 střely na bránu, -1, čas na ledě 19:57
Erik Černák (TBL) – 0+1, 2 střely na bránu, +1, čas na ledě 17:22

Tři hvězdy utkání
Brock Nelson, Michail Sergačjov, Anthony Beauvillier

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.