bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ještě silnější Rangers! Chytil chce hrát, vrátit se může i Wheeler

21. května 16:20

Tomáš Zatloukal

Deset odehraných mačů, jen dvě porážky. Impozantní bilanci mají v letošním play-off Jezdci z Manhattanu a newyorský klub bude pro soupeře nyní ještě tvrdším oříškem. Proč? Nabírá na palebné síle, útok může vyztužit o Filipa Chytila s Blakem Wheelerem.

 Byla to senzace, když Chytil naskočil do třetího mače s Carolinou.

Po dlouhé pauze a vleklých potížích po dalším, patrně již čtvrtém otřesu mozku.

Pomohl k triumfu, I díky němu byli Hurikáni a hraně vyřazení v nejkratším možném čase. Jenže pak rodák z Kroměříže vypadl ze sestavy kvůli nemoci a objevily se černé myšlenky.

Vrátily se mu postkomoční příznaky? Je to pro Chytila konec s profi hokejem?

“To, co se mi přihodilo po zápase, je pro mě důležité poučení pro budoucnost. Byl to těžký moment,” přiznal i sám český útočník.

Do detailů se nepouštěl, stejně tak neuvedl povahu Chytilových potíží, které ho připravily o zbytek 2. kola vyřazovacích bojů, kouč Peter Laviolette. Těžko ale čekat, že šlo o chřipku.

Teď se Chytil cítí skvěle, bruslí s týmem, zapojuje se do všech cvičení a je velmi pravděpodobné, že do úvodní partie s floridskými Pantery zasáhne.

Zámořské weby odhadují, že Chytil má díky své rychlosti a přímočarosti do sestavy mnohem blíž než Blake Wheeler.

Americký veterán, co býval kapitánem Tryskáčů z Winnipegu, je po zranění v dolní části těla, konečně fit, ale zároveň jaksi navíc.

Chytil by měl vytlačit na tribunu Jonnyho Brodzinskiho.

Předpokládá se, že naskočí ve třetí pětce s dalšími šikuly z Evropy: Kaapem Kakkem a Alexem Wennbergem. flek by pak měl najít i ve druhé přesilovkové formaci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.