bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Louis Domingue se zranil, dostane na postu dvojky Coyotes šanci Langhamer?

27. září 2017, 20:00

Vojtěch Balon

Arizona Coyotes v noci na úterý v přípravném utkání podlehli nedalekému Anaheimu a během zápasu navíc přišli o brankáře Louise Dominguea.

Na konci druhé třetiny rodák ze St. Hyacinthe schytal do masky ránu pukem od anaheimského obránce Brandona Montoura, načež se kotouč navíc odrazil ke smůle arizonského gólmana do sítě. Domingue byl pořádně otřesený a ze zápasu okamžitě odstoupil.

Coyotes na svém oficiálním twitterovém účtu informovali, že Louis Domingue odstoupil z utkání z preventivních důvodů. Zbytek zápasu dochytal český gólman Marek Langhamer, který je v hierarchii brankářů Arizony na třetím místě za jedničkou Anttim Raantou a právě Dominguem.

Pětadvacetiletý Kanaďan strávil poslední dvě sezóny jako náhradník zkušeného Mikea Smithe a letos by měl plnit stejnou roli. Jeho případné zranění by ale uvolnilo místo pro rodáka z Moravské Třebové, který se na farmě v Tucsonu postupně vypracoval v brankářskou jedničku a jeho hvězda pomalu stoupá, což dokazuje i jeden odchytaný zápas v minulé sezóně NHL.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.