bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nezvládnuté emoce v Jersey. Po hromadné bitce bylo rozdáno 100 trestných minut

17. dubna 2018, 10:00

Jan Vojkůvka

Pořádně vyhecovaný závěr mělo třetí utkání mezi New Jersey a Tampou. V poslední minutě zápasu se do sebe oba tábory pustily v hromadné šarvátce, kterou vyprovokoval svým faulem bouřlivák Brian Boyle. Rozhodčí, kteří jen s vypětím všech sil uhasili požár emocí, rozdali celkem 10 osobních trestů.

Duel mezi Devils a Lightning mohl směřovat ke klidnému závěru. Půl minuty před koncem domácí dokázali využít prázdné branky soupeře a zvýšili své vedení na 5:2, čímž si pojistili snížení v sérii na 1:2. Jenže rozhodnutý stav tentokrát nebyl zárukou bezproblémového dohrání zápasu.

Svou frustraci naplno vypustil hostující Cory Conacher, který byl nevybíravě faulován domácím rebelem Brianem Boylem. Conacher vzteky zahodil hokejku a pustil se do provokujícího soupeře. Rozpoutala se tím hromadná šarvátka, do které se následně zapojilo, vyjma brankářů, všech deset hráčů na ledě.

Když Boylea s Conacherem roztrhli rozhodčí, sáhl si dvoumetrový centr pro Michajla Sergačjova. Oba kohouti skončili na zemi a Boyle následně při nedobrovolném odjezdu na střídačku vyslal ke svému sokovi jednoznačný vzkaz, který by se mohl stát kořením čtvrtého zápasu série.

Rozhodčí po uklidnění šarvátky neváhali a udělili hned deset desetiminutových osobních trestů. Mezi potrestanými byli domácí Boyle, Moore, Stafford, Severson a Wood, a hostující Sergačjov, Conacher, Paquette, Kunitz a Coburn.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.