bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL na podzim v Praze? Mluví se o zápasech Buffala s New Jersey

17. února 13:52

Marek Hedbávný

Praha po domácím mistrovství světa uvidí další velkou hokejovou událost: v hlavním městě Česka podle všeho odstartuje příští ročník slavné NHL, dorazit mají Buffalo a New Jersey.

Detaily ani konkrétní termín zatím nejsou známy, NHL ani organizátoři totiž doposud oficiálně nic nepotvrdili. Zámorští insideři ale mají jasno – jako první o dvou chystaných duelech informoval novinář David Pagnotta.

Podle něj hokejisté Sabres plánují přípravné utkání v německém Mnichově a následně v pražské O2 areně proti New Jersey sehrají dva soutěžní duely.

Hvězdy NHL na podzim zřejmě uvidí také finské Tampere, kam mají v průběhu listopadu dorazit Dallas s Floridou.

NHL se v Česku naposledy představila v roce 2022, tehdy v srdci Evropy sezonu rozehrály San Jose a Nashville.

Nyní mají dorazit jiné velké hokejové hvězdy: Jack Hughes, Nico Hischier, Tage Thompson nebo Rasmus Dahlin. Doma by se mohlo ukázat i několik krajánků v čele s Ondřejem Palátem, Vítkem Vaněčkem a Jiřím Kulichem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.