bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Obrana v Calgary zůstala za očekáváním, v Carolině chce Hamilton uspět!

6. září 2018, 8:00

Jan Šlapáček

Jedna z největších výměn letošního léta se uskutečnila mezi Calgary a Carolinou. Součástí zvučné výměny se stal i Dougie Hamilton, který v kanadském klubu působil tři roky, ale na žádný velký týmový úspěch nedosáhl. Sám obránce uznává, že výkony Flames byly za očekáváním, nyní už se ale těší na novou výzvu.

Hamilton je na nadcházející sezónu neskutečně natěšený. Těší se na své nové spoluhráče v Carolině a doufá, že začne pravidelně hrát i ve vyřazovacích bojích. V Calgary totiž ze tří sezón hrál v play-off pouze jednou a tomuto se chce ve své nové štaci vyhnout.

„Když jsem kdysi šel do Calgary, tak to bylo hodně podobné. Měli jsme tam na papíře jednu z nejlepších obran v lize, ale nakonec jsme toho moc neukázali," řekl Hamilton v úterý novinářům v novém prostředí. „Doufám, že tady v Carolině budeme úspěšnější, vytvoříme správnou chemii a budeme silný tým," pokračoval.

Hurricanes od získaní Stanleyova poháru v roce 2006 čekají na výraznější úspěch, od této doby se totiž do vyřazovacích bojů dokázali probojovat pouze jednou. Hamilton se novinářům zmínil, že vítězství Caroliny tenkrát sledoval a hodně obdivoval dvojici Eric Staal - Rod Brind'Amour. Shodou náhod bude Brind'Amour Hamiltona v příští sezóně trénovat.

Nový ročník je za rohem, co si od něj mladý obránce slibuje? „Jako tým chceme vyhrávat. Tím přilákáme fanoušky a vytvoří se tu dobrá atmosféra. Těším se na to," dodal Hamilton.

Vrátí se Carolina s Hamiltonem v obranných řadách zpátky do play-off? Bude to těžké, ale rozhodně ne nemožné.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.