bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Opory Sens dostaly volno. Radši bych prohrál 0:7 než v prodloužení, prohodil Karlsson

23. května 2017, 16:00

Vojtěch Balon

Nedělní zápas finálové série Východní konference mezi Pittsburghem a Ottawou nabídl až překvapivě jednostrannou podívanou. Senators utkání absolutně nevyšlo a celek z kanadské metropole utrpěl drtivý debakl 0:7. Duel navíc nedohrály některé opory Sens včetně kapitána Erika Karlssona, fanoušci kanadského klubu ale mohou zůstat v klidu.

Karlsson po utkání přiznal, že za rozhodnutého stavu v zápase nepokračoval jen z preventivních důvodů. Aby ne, v probíhajícím play-off průměrně tráví na ledě přes neuvěřitelných 27 minut na zápas. Jen pro představu, hráč ze čtvrté formace nasbírá takovou porci minut zhruba za tři zápasy.

„Trochu jsem si pochroumal kotník, ale není to nic vážného. Mohl jsem v zápase pokračovat, ale nemělo to cenu,“ uvědomoval si Karlsson. Spolu s ním se nezúčastnili potupného klání až do konce další opory Derrick Brassard a Cody Ceci. Díky absenci Karlssona s Cecim v obranných řadách se tak do hry dostal i sedmý bek Ben Harpur.

Karlsson, Brassard i Ceci by měli dnes v noci nastoupit k šestému utkání série, ve kterém se Ottawa pokusí odvrátit vyřazení. „Musíme se rychle oklepat a už se soustředit na další zápas. Bude to znít blbě, ale radši bych prohrál takovým způsobem než třeba v prodloužení,“ překvapil švédský reprezentant, jenž se v rámci SAP NHL Global Series 2017 v listopadu představí ve své vlasti ve dvou zápasech proti Coloradu.

„Byli prostě lepší. Nabídli jsme jim šance a oni je využili,“ dodal na závěr Erik Karlsson. Budou jeho nadpozemské výkony v letošním play-off Ottawě stačit na vynucení si sedmého zápasu?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.