bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Originální oslava Hurikánů: boxer Holyfield srazil na led Martinooka

2. března 2019, 19:00

Václav Jáchim

Hokejisté Caroliny v nočním duelu NHL porazili St. Louis 5:2 a vítězství si pak náležitě užili. Na ledě přivítali boxerskou legendu Evandera Holyfielda, který byl čestným hostem utkání. A s Hurikány pak předvedl netradiční oslavu.

Osmapadesátiletý bronzový medailista z olympiády 1984 v Los Angeles přišel na hrací plochu v dresu Caroliny, na rukou měl boxerské rukavice. Následně se pustil do souboje s Jordanem Martinookem, jehož jedním úderem srazil k zemi. Spoluhráči pak parťáka odtáhli po ledě k mantinelu.

Holyfield ukázal, že má smysl pro humor. Někdejší skvělý boxer má hokej v oblibě, čas od času osobně dorazí na utkání NHL. Holyfield zaznamenal v profesionálním ringu velké úspěchy, stal se mistrem světa a uznávaly ho všechny konkurenční asociace. Také proto se mu přezdívalo The Real Deal (skutečná dohoda).

Nejznámější byla dvojice Holyfieldových zápasů proti Miku Tysonovi: 9. listopadu 1996 ho v Las Vegas porazil a získal tak zpět mistrovský pás, v odvetě 28. června 1997 Tyson ve třetím kole ukousl Holyfieldovi kus ucha a byl diskvalifikován. Holyfield boxoval profesionálně do padesáti let, oficiálně ukončil kariéru v únoru 2013. V 57 zápasech vybojoval 44 vítězství.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.