bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Polák trefil rozhodčího, ten se složil k ledu

8. prosince 2016, 13:30

Jan Šlapáček

Práce rozhodčího je v některých případech rizikové povolání. I muž s pruhovaným dresem je součástí hry a čas od času může schytat tvrdou ránu pukem, nebo být smolně sražen některým z hráčů.

Na noční duel mezi Torontem Maple Leafs a Minnesotou Wild nebude v nejlepším vzpomínat čárový rozhodčí Steve Miller, který schytal na začátku třetí třetiny dělovou ránu do kolene a z utkání po dlouhém ležení na ledové ploše odstoupil.

A kdo vůbec tu osudnou střelu vyslal? Byl to český obránce Roman Polák, který nyní bude strašit kanadského rozhodčího v hlavě při podobných situacích v budoucnu. Záměr v tom však nehledejme.

V Torontu však není rozhodčím přáno dlouhodobě. V minulých letech zde ještě hůře dopadl Marc Joannette, který přišel o dva zuby a jeho tvář zdobilo třináct stehů. Ono zastavit obličejem vyhozený kotouč z hole Diona Phaneufa také není žádná sranda.

Pokud tedy toužíte po kariéře rozhodčího, raději se vyhýbejte Air Canada Center. Muži v pruhovaném to v ní opravdu nemají jednoduché a často zde přijdou k úrazu.

Doufejme, že se Steve Miller brzy vrátí do práce, protože se řadí mezi nejzkušenější sudí v NHL. Na svém kontě má přes tisíc odpískaných duelů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.