bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Potvrzeno! NHL se v říjnu vrátí do Prahy, hrát se budou dva zápasy

12. března 14:58

Marek Hedbávný

Mluvilo se o tom delší dobu, teď je to oficiální: slavná NHL se opět ukáže v Česku, konkrétně 4. a 5. října, kdy se v Praze ve dvou mistrovských zápasech utkají New Jersey s Buffalem.

Už brzy – ve čtvrtek 21. března v 10:00 – půjdou do prodeje vstupenky (více informací zde). 

Připomeňme, že soutěžní duely NHL se v Česku uskuteční popáté. Premiérou byl v roce 2008 souboj New Yorku Rangers s Tampou Bay, roku 2010 se v tuzemsku utkaly Boston s Phoenixem, následně na podzim 2019 Philadelphie s Chicagem a naposledy v roce 2022 se v Praze ukázaly San Jose a Nashville.

K ozdobám letošního střetnutí mezi Buffalem a New Jersey mají patřit především Jack Hughes s Tagem Thompsonem. Dál, kromě Owena Powera, Rasmuse Dahlina, Nica Hischiera nebo Dougieho Hamiltona, se čeští diváci můžou těšit i na českou stopu: za Sabres by si mohl zahrát talent Jiří Kulich a v sestavě New Jersey nebude chybět veleúspěšný Ondřej Palát. K vyprodání O2 areny můžou přispět také slovenští fanoušci, které bude nejvíc lákat start vycházející hvězdičky Šimona Nemce.

„S Tampou jsem byl v roce 2019 ve Stockholmu a viděl jsem, jak moc to znamená pro mého kamaráda Victora Hedmana," popisuje Palát. „Takže jsem si říkal, jaká paráda by byla zahrát si NHL v Česku, kde by mě mohla vidět rodina, kamarádi... Teď se to splní."

NHL na podzim plánuje ještě jednu akci v Evropě. Prvního a druhého listopadu pobaví finské Tampere celky Floridy a Dallasu. Už 27. září, tedy krátce před duely v Praze, pak Buffalo sehraje v Německu přátelské utkání s domácím Mnichovem. Slavnostně se tím otevře nová hokejová aréna SAP Garden

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.