bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Rittich deptal střelce Avalanche, Frolík vstřelil vítězný gól

10. ledna 2019, 8:12

Jan Šlapáček

Dobré utkání odehrála česká dvojice v Calgary. David Rittich byl po skvělém výkonu vyhlášen první hvězdou zápasu. Michael Frolík se sice mezi tři hvězdy nedostal, nicméně vstřelil vítězný gól.

Michael Frolík (Calgary Flames)

Postaven na správném místě. Michael Frolík se při střele Giordana postavil vedle branky a měl velké štěstí. Střela kapitána Flames se odrazila do kalhot českého útočníka a od nich puk putoval přímo mezi tři tyče.

David Rittich (Calgary Flames)

Jeho spoluhráči neměli zrovna nejlepší den a tak je skvělým výkonem podržel a dotáhl k vítězství. David Rittich si v noci připsal dvaatřicet úspěšných zákroků a byl vyhlášen první hvězdou utkání.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Chicago Blackhawks - Nashville Predators 3:4pp.

David Kämpf (CHI) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:42


Calgary Flames - Colorado Avalanche 5:3

Michael Frolík (CGY) - 1+0, 3 střely, čas na ledě 16:53
David Rittich (CGY) - 60 minut, 32 zákroků, 3 góly, 91,4%


Anaheim Ducks - Ottawa Senators 1:2pp.

Ondřej Kaše (ANA) - 0+0, 4 střely, čas na ledě 16:36 
Christián Jaroš (OTT) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:49

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.