bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Seguin s Bennem dřepěli na střídačce. Hráli jsme stupidní hokej, kaje se kapitán Hvězd

6. ledna 2016, 10:00

Tomáš Zatloukal

Když Dallas vyrazil na třízápasový výlet po arénách newyorských rivalů (Islanders, Rangers + New Jersey Devils), jistě nečekal, že ve "Velkém jablku" vyhoří zrovna jeho největší opory. Stalo se. Jamie Benn s Tylerem Seguinem, druhý a třetí muž tabulky produktivity NHL, zůstali bez jediného kanadského bodu, zato si připsali hned pět záporů do statistiky plus/mínus. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Rozčílený kouč Lindy Ruff se rozhodl jindy tolik úderné duo prostě posadit na lavičku. A na dlouho, Benn a Seguin přišli o poslední tucet minut rozhodnutého mače s Jezdci. New York v něm srazil vládce Západní konference suverénně 6:2. Oba kanadští světoví šampióni se v Madison Square Garden třikrát "vyznamenali" mínusovým bodem do tabulky pravdy.

"Tohle není moje pravé já, dnes jsem nebyl lídrem jako obvykle. Neodvedl jsem dobrou práci a odehrál opravdu otřesné utkání," sypal si popel na hlavu Benn. Hvězdy bez tradiční pomoci svých tahounů působily bezzubě, prohrály čtyři z posledních pěti partií a do Texasu se vrací jako spráskaní psi. Na domácím ledě mají Ruffovi svěřenci co napravovat. 

 "Bylo to trapné, zklamal jsem své spoluhráče," kál se Benn, jinak autor 52 bodů a obhájce Art Ross Trophy. "Hráli jsme stupidní hokej a to prostě nemohlo stačit. Tak prosté a jednoduché to je. Jsme na ledě od toho, abychom odvedli práci, jaká se od nás očekává, a dnes jsme svou roli nezvládli," nešetřil se zklamaný forvard, který jen potvrdil, že venku se mu daří o poznání méně než doma.

Vše může odčinit, společně se Seguinem, ve čtvrtek proti jednomu ze svých oblíbených soupeřů: Winnipegu Jets. Na Tryskáče šestadvacetiletá hvězda umí, vyšší bodový průměr si drží jen v duelech s Buffalem Sabres. Současný účet proti Winnipegu? Za 13 zápasů stihl Benn nakupit 15 bodů. Nyní by měl přidat další, jinak kritika začne sílit...

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.