bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sobotka zářil a gólem pomohl Blues, Pastrňák byl u vítězné akce Bruins!

13. dubna 2017, 7:50

Jan Šlapáček

Čeští hokejisté byli v úvodní hrací den play-off hodně vidět. Mezi střelce se dokázal zapsat navrátilec Vladimír Sobotka, jenž poslal v Minnesotě svůj tým do vedení. Klíčovou roli poté u vítězství Bruins hrál David Pastrňák, který v závěru asistoval u rozhodující trefy Brada Marchanda.

Vladimír Sobotka (St. Louis Blues)

Chvíle Vladimíra Sobotky přišla po začátku druhé třetiny. Český útočník dostal parádní pas téměř mezi kruhy, odkud napřáhl a ránou zápěstím překonal Dubnyka, jemuž se málem podařilo kotouč chytit. Sobotka se tedy po návratu do NHL trefil i ve druhém zápase.


David Pastrňák (Boston Bruins)

Brad Marchand byl v noci ve správnou dobu na správném místě. Zasloužil se o to i David Pastrňák, který přihrávkou na levý kruh uvolnil Patrice Bergerona, který pohotovou střelou trefil pouze Andersona. Brankář Ottawy kotouč ale vyrazil přímo na hůl Marchanda, jenž ho snadno uklidil do branky.


Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

Bodovat v noci dokázal i Tomáš Hertl. Český útočník odvedl v útočném pásmu výbornou práci, když se dokázal zpoza branky natlačit do brankoviště a zakončit. Talbot jeho pokus se štěstím vyrazil, na dorážku Martina byl již krátký.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Montreal Canadiens - New York Rangers 0:2

Tomáš Plekanec (MTL) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:59


Ottawa Senators - Boston Bruins 1:2

David Pastrňák (BOS) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 19:55 
Zdeno Chára (BOS) - 0+0, 5 střel, čas na ledě 25:32


Minnesota Wild - St. Louis Blues 1:2pp.

Martin Hanzal (MIN) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:22 
Vladimír Sobotka (STL) - 1+0, 2 střely, čas na ledě 21:16


Edmonton Oilers - San Jose Sharks 2:3pp.

Andrej Sekera (EDM) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:42 
Tomáš Hertl (SJS) - 0+1, 7 střel, čas na ledě 19:34

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.