bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

St. Louis to zvládlo. Série se bude stěhovat za nerozhodného stavu

14. května 2019, 6:13

Jan Šlapáček

Hokejisté St. Louis zvládli hodně důležitý duel na ledě San Jose a před stěhováním série do domácího prostředí dokázali stav série srovnat. Blues vyhráli po vyrovnaném klání 4:2, rozhodl netradiční střelec Robert Bortuzzo.

San Jose Sharks - St. Louis Blues

2:4 (0:1, 2:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Couture, 27. Couture (Meier) – 3. Schwartz (Tarasenko, Edmundson), 25. Dunn (O'Reilly, Perron), 37. Bortuzzo (Edmundson, Bozak), 57. Sundqvist (Steen, Pietrangelo).

Z hostující střídačky byla cítit ohromná motivace vyhrát a před stěhováním série do St. Louis srovnat stav série, což se Blues nakonec podařilo.

Celek z Centrální divize vstoupil do utkání přímo báječně, když se ve třetí minutě dokázal prosadit Jaden Schwartz. Když se následně v pětadvacáté minutě trefil i Vince Dunn, tak to vypadalo, že to má St. Louis silně pod kontrolou.

Opak byl však pravdou. Logan Couture nejdříve pár sekund po druhém gólu Blues snížil v oslabení a ve 27. minutě dokonce vyrovnal. St. Louis se ale dokázalo do konce druhé třetiny oklepat a vrátit se zásluhou Roberta Bortuzza do vedení.

Ve třetí části se San Jose pokoušelo tvořit hru a znovu vyrovnat. Před připravovaným závěrečným tlakem a chystané hře bez brankáře přišla rána do plánů Sharks, protože se prosadil Oskar Sundqvist a domácí si toho následně již moc nevytvořili.

M. Jones (SJS) – odchytal 57:32 minut, 21 zákroků, úspěšnost 84,0 %
J. Binnington (STL) – odchytal 60:00 minut, 24 zákroků, úspěšnost 92,3 %

Tomáš Hertl (SJS) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:12 

1. hvězda utkání: Robert Bortuzzo (STL)
2. hvězda utkání: Logan Couture (SJS)
3. hvězda utkání: Joel Edmunson (STL)

Stav série: 1:1

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.