bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

"Světový pohár" bude v Montréalu a Bostonu. Češi pozvánku nedostali

2. února 16:12

Marek Hedbávný

V tuto chvíli to není oficiální, dnes večer už ale bude: NHL potvrdí konání mezinárodního turnaje mezi Kanadou, USA, Švédskem a Finskem. Konat se bude v roce 2025 v Montréalu a v Bostonu.

Česko se turnaje, u kterého zatím není jisté, zda ponese tradiční název Světový pohár, nezúčastní. Startovat totiž budou pouze hokejisté z NHL, Češi by tedy – stejně jako zbylé národy – nesložili kompletní mužstvo.

Podle zámořských insiderů se pohár uskuteční ve vyhlášených hokejových baštách: kanadském Montréalu a americkém Bostonu. Kdy přesně, to zatím není známo. Zástupci NHL a hráčské asociace NHLPA oznámí bližší detaily na dnešní tiskové konferenci v dějišti letošního All-Star Game.

Jisté je, že půjde o první střetnutí nejlepších hokejistů světa od Světového poháru 2016. Od té doby se žádný World Cup nekonal a na olympiádu jezdili pouze hráči mimo NHL.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.