bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tak co dál, chlapi? Vedení Red Wings střádá plány

11. června 2018, 8:00

David Zlomek

Hektické posezonní období v NHL se kvapem blíží, a tak se ve všech týmech řeší, jaké jsou plány pro následující týdny. Nejinak je tomu i v Detroitu, kde se příští týden přímo v útrobách své arény sejdou zástupci Red Wings v čele s generálním manažerem Kenem Hollandem.

Dokončit a zesumírovat taktiku mu pomůžou třeba viceprezident Jimmy Devellano, trenér Jeff Blashill nebo skauti.

„Sejdeme se všichni dohromady a probereme, co se bude následující měsíc dít,“ řekl šéf organizace Ken Holland pro The Detroit News. „Projdeme si každičkého hráče v naší organizaci, pak přejdeme k hráčům ostatních týmů, abychom viděli, zdali jsou nějaké příležitosti k výměnám.“

Holland rozhodil sítě už na nedávném Draft Combine, kde mluvil hned s několika zástupci ostatních týmů. Co se týče výběru nováčků, tam údajně proběhla debata už několik týdnů zpátky, kdy své postřehy přednesli skauti specializující se na juniorské soutěže.

Letos to bude pro Wings extrémně důležitý draft, protože mají spoustu výběrů. Ten nejcennější je rozhodně šestý v prvním kole, kde mají i výběr třicátý. Dohromady budou mít, pokud nedojde k výměně, příležitostí k volbě jedenáct, a to včetně dvou voleb v kole druhém a tří v kole následujícím.

„Bude to dobrý draft, je plný dobrých hráčů,“ potvrdil Holland.

Plán na trh s volnými hráči je pak jasný. Detroit aktivitou hýřit nebude. Plánují se podpisy krátkodobých smluv s hráči, kteří by mohli být vyměněni na poslední den přestupů v příští sezoně za výběry v draftu.

Co se týče nutných potřeb, tak je to taky jednoznačné. Red Wings potřebují podepsat brankařskou dvojku a rozhodnout se, jestli prodlouží smlouvu obránci Mikeovi Greenovi, nebo ho pustí na trh s volnými hráči.

Tam pravděpodobně zamíří David Booth, nicméně prioritou je podepsání tří chráněných volných hráčů Dylana Larkina, Andrease Athanasioua a Anthonyho Manthy.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.