bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Gudas v roli oběti. Tohle chceme z NHL vymýtit, hřímá Reirden

4. prosince 2019, 16:00

Tomáš Zatloukal

Opakovaně byl za rabiáta, tu moc zvedl ruce, jindy trefil soupeře z mrtvého úhlu, pak zase surově použil hokejku. Vypálili mu cejch zlého muže. Jenže Radko Gudas dokázal svou hru i názor veřejnosti změnit. Ubral, kde to přeháněl. Teď zažil své bývalé já z druhé strany.

Gudase, od léta zadáka washingtonských Capitals, ve středečním zápase ošklivě trefil loktem, či spíše koncem hole do hlavy Evander Kane

Byl to tvrdý, nečistý zákrok. I z pohledu rozhodčích. Důrazného forvarda San Jose poslali rovnou do sprch, pět plus do konce zněla výše trestu.

Gudase, pro kterého znamenal Kaneův atak konečnou v zápase, se okamžitě zastal ruský kapitán Alex Ovečkin, na pěstní souboj s Kanem ale nakonec nedošlo.

Hříšníka vyprovodil z ledu ostrými větami Tom Wilson. Bijec ve službách Caps provokoval také lavičku Žraloků, přičemž ukázal úžasnou pohotovost. Na hlášku: "Kane by z tebe vymlátil duši" odvětil "Aspoň mám prsten pro vítěze Stanley Cupu."

  To muselo hráče Sharks a především Joea Thorntona, autora oné věty, bodnout přímo do srdce.

Zpátky ke Gudasovi. Faul na něj se vůbec nelíbil Toddu Reirdenovi. "Určitě je to zákrok, který by si měla NHL přehrát. A věřím, že se o to liga postará.  Šlo přesně o situaci, jaké chceme z naší soutěže vymýtit," povídal washingtonský kouč. 

 Vyslyší ho disciplinárka?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.