bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Panarin během derby upil komentátorův drink. Neodolal zelené

19. března 14:30

Tomáš Zatloukal

Zatímco v Česku frčí zelené nápoje, především pak pivo, až na Velikonoce, v západním světě jsou oblíbené také v den St. Patricka. Pro sváteční příležitost si vzal do prostoru mezi střídačkami zelený drink i bývalý gólman Darren Pang. A přivábil jím nečekaného hosta.

Do “baru” za Pangem se během bitvy o New York mezi Rangers a Islanders zastavil Artěmij Panarin.

Počkal si, až se drobný Kanaďan, momentálně pracující v roli televizního analytika pro TSN, otočí a upil z Pangovy sklenice.

Svérázného Rusa jednoduše zlákala netradiční barva, Pang si toho povšiml, ale dál pokračoval ve své práci (glosoval jeden z opakovaných záběrů) a poté se tomu zasmál.

Záplavy fanoušků se okamžitě začaly pídit po tom, co byl “leprikónský” nápoj, který si superhvězda Blueshirts (a jeden z nejproduktivnějších plejerů celé ligy – Panarin je po 67 zápasech na 93 bodech) dopřála, zač.

Byla to pro ně příjemná a jediná starost, Jezdci městské derby ovládli suverénně 5:2, samozřejmě k nelibosti St. Patricka (na střídačce poražených stál Patrick Roy).

S odpovědí zvědavcům přispěchal Pangův kolega Brendan Burke.

Talentovaný komentátor totiž Pangovi sám brčálově zbarvený drink namíchal, přičemž uplatnil znalosti ze základní školy o míchání barev. Burke slil dohromady modrý a žlutý Gatorade.

Výsledek uvidíte na videu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.