bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Všechno nasvědčuje návratu. Carey Price by se mohl opět postavit do brány Montrealu

7. dubna 2022, 16:18

Michal Krobot

Po minulé sezoně, kde se Habs dostali až do samotného finále play-off, měli fanoušci velká očekávání. Aktuální ročník NHL ovšem neprobíhá úplně podle představ, a ještě k tomu mužstvo přišlo o svou oporu v brankovišti. Podle nejnovějších zpráv se ale návrat Careyho Price rýsuje více než dobře.

Fantom posledních vyřazovacích bojů je mimo hru od loňského listopadu, kdy vstoupil do speciálního programu NHL pro hráče, kteří užívají návykové látky. Současně se nasčítaly dřívější problémy s kolenem a hvězdný Carey byl pryč.

Zprávy z posledních hodin ale naznačují možný návrat. Vítěz Vezinovi trofeje z roku 2015 už nějakou dobu trénuje s hlavním týmem, a dokonce s ním odcestoval na trip. Nasazení legendárního gólmana v příštích dnech je spíše nereálné, ale fakt, že s mužstvem trénuje, je pro příznivce Canadiens dobré znamení.

Ve vzduchu ale visí otázka nad jeho budoucností.

Svěřenci Martina St. Louise se nachází na posledním místě Východní konference a čítají nejhorší skóre ze všech dvaatřiceti celků Národní hokejové ligy.

V lednu byl v kanadské organizaci zvolen nový generální manažer, který by měl pomoci dostat Montreal opět nahoru. Habs jsou tak v režimu přestavby mužstva a je velká otázka, zda si budou chtít Price nechat.

 Výše zmíněný krok by v platovém stropu uvolnil více než deset milionů dolarů a potenciálně mohl zalepit jiné mezery v sestavě.

Zároveň Price nikdy nezískal Stanley Cup a ve svém věku už pravděpodobně nemůže čekat na budování nového týmu. Přestup do klubu s vyššími ambicemi by nemusel být úplně mimo realitu.

Čtyřiatřicetiletý hokejista nemusí nikomu nic dokazovat. Navždy bude montrealskou legendou. Nechme se překvapit, jaké budou další kroky slavného Kanaďana.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.