bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zápasy v Britské Kolumbii? Premiér provincie se spojí s Bettmanem

12. května 2020, 18:04

Jiří Sameš

Premiér Britské Kolumbie John Horgan se ve středu telefonicky spojí s komisionářem NHL Garym Bettmanem. Hovořit spolu budou o možnosti pořádat zápasy v provincii.

„Byl bych opravdu moc rád, kdyby se to povedlo, pokud zvládneme zajistit bezpečnost," zmínil se Horgan reportérovi Emadu Agahiovi z televizní stanice CTV News.

Provinční vláda Britské Kolumbie vedla hovory s majiteli Vancouver Canucks. V jejich čele je Francesco Aquilini, jenž mimochodem vlastní také Rogers Arenu, tedy domácí stánek Canucks.

„Věřím, že dokážeme odvést dobrou práci. Naše hotely mají opravdu velkou kapacitu," pokračoval Horgan.

„Máme zde také několik vynikajících středisek, nejen Rogers Arenu. Na území provincie je spousta dalších arén," doplnil k věci.

Horgan potom ještě poznamenal, že všichni hokejisté, trenéři nebo rozhodčí, kteří vstoupí na území Britské Kolumbie, budou muset podstoupit 14denní karanténu.

Pokud zůstaneme v Kanadě, zájem stát se tzv. hostitelským městem projevily také Edmonton a Toronto. 

National Hockey League je kvůli pandemii koronaviru pozastavena už přesně dva měsíce. Včera byla bohužel zrušena sezona AHL 2019-20.

JEŠTĚ JEDNA RYCHLÁ ZPRÁVA:

Ve středu měl proběhnout další mítink mezi NHL a Hráčskou asociací NHLPA. Uskuteční se ale už dnes odpoledne. Oznámil to před malou chvílí uznávaný reportér Pierre LeBrun na svém twitterovém účtu.

Jednat se bude samozřejmě o návratu zpátky na kluziště. Neočekávejme však nějakou velkou pecku. (Ačkoli člověk nikdy neví... musíme dodat.)

Vedení soutěže a NHLPA v současné době vedou rozhovory každý týden, aby se našel způsob, jak letošní sezonu dohrát.

Pokud půjde všechno podle plánu, možná bychom mohli znát koncem května řešení. 

Čtěte také:
→ Avalanche v příští sezoně oslaví 25. výročí, obléknou dresy Nordiques?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.