bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Aréna Oilers je z části zatopená, dohrání NHL to prý ale neohrozí

17. července 2020, 13:16

Adam Bagar

Část edmontonské arény Rogers Place, která má už zanedlouho hostit rozšířené play off NHL, byla ve čtvrtek v noci zatopena po silné bouři, jež se prohnala kanadským městem.

Edmonton postihla silná bouře s kroupami, která způsobila průnik vody do arény. Na videích ze sociálních sítí je vidět, jak voda proudí do vchodové haly. K menším zatopením navíc došlo rovněž na jiných místech stadionu.

„Posuzujeme škody. V současnosti jsme přesvědčeni o tom, že to nebude ohrožovat naše plány a přípravy, a budeme tak moci hostit návrat NHL jako jedno z centrálních měst,“ hlásí mluvčí provozovatele haly Tim Shipton.

Právě edmontonský stadion Rogers Place bude jedním z hostitelských měst rozšířeného play off NHL, představí se v něm kluby ze Západní konference. Celky z Východní konference sehrají utkání v torontské Scotiabank Areně.

24 týmů se má do obou kanadských měst přesunout do 26. července a v dalších dnech tam i odehrát přípravná utkání. Restart ligy, která byla kvůli šířícímu se koronaviru stopnuta 12. března, je pak naplánován na 1. srpna.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.