bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 22. února do 28. února

29. února 2016, 19:30

Redakce eSports.cz

27. února

Dalton Prout (Columbus Blue Jackets) vs Erik Gudbranson (Florida Panthers)

Kolikrát už jsem tady z Prouta dělal nejtvrdšího beka ligy, Gudbranson je ale očividně na tom právě tak dobře, ne-li ještě lépe. Jak je vidět, dosáhne prostě o trošku dál než Prout, což mu pomohlo.

 

24. února

Landon Ferraro (Boston Bruins) vs Scott Wilson (Pittsburgh Penguins)

Poměrně hezká bitka, která splnila svůj hlavní účel – přerušila neskutečně zajímavé komentování švédské lyžařské scény nesnesitelným Pierrem McGuirem. Oba mladíci pak bez rukavic ukázali růžky, sice ani jeden z nich nijak nešokoval diváky, ale byl to syn Raye Ferrara, který na místě McGuira často odvádí daleko lepší práci, kdo si připsal výhru.

 

23. února

Sergej Kalinin (New Jersey Devils) vs J. T. Miller (New York Rangers)

Jako za studené války! Američan z Ohia porazil Rusa ze Sibiře. Ať žije západ!

 

22. února

Kevan Miller (Boston Bruins) vs Matt Calvert (Columbus Blue Jackets)

Nic víc než průměrná bitka velkého obránce s menším útočníkem, která končí překvapivě výhrou toho většího ze dvou soupeřů.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.