bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 4. dubna do 10. dubna

11. dubna 2016, 20:41

Redakce eSports.cz

7. dubna

Brandon Mashinter (Chicago Blackhawks) vs Ryan Reaves (St. Louis Blues)

Mashinter není doslova bitkař, ale rukavice občas zahodí. Letos by se prakticky dalo to stejné říci o Reavesovi, který reagoval na měnící se hru lehkou úpravou vlastního projevu na ledě. S Mashinterem už se potkal podruhé, ale ani tentokrát to nevyšlo. Alespoň se mu povedlo na rozdíl od předchozího duelu neprohrát.

 

5. dubna

Cody Bass (Nashville Predators) vs Cody McLeod (Colorado Avalanche)

Podívejme se, bitka McLeoda, která netrvala minutu a rozhodně nenudila. S farmářským bitkařem Bassem se vypořádal tentokrát ofenzivním představením, zatímco většinou spoléhá na propracovanou defenzivní strategii.

 

Michael Latta (Washington Capitals) vs Scott Mayfield (New York Islanders)

Mayfield se nijak extrémně proti pravidlům neprovinil, přesto ho vyzval k bitce mladý dravec Latta. Své velikostní převahy proti dobré taktice brouska Capitals nedokázal využít, a tak prohrál.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.