bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Crosby v tuhém boji předčil Ovečkina! Senators vyzráli na Rangers

28. dubna 2017, 7:10

Jan Šlapáček

Hvězdné války znovu začaly! Penguins svedli s Capitals tuhou bitvu, když téměř do samotného konce nebylo jisté, kdo v úvodním klání zvítězí. Nakonec se radují hokejisté Pittsburghu, které nakopl dvěma góly i Sidney Crosby.

Ottawa Senators - New York Rangers

2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 39. Dzingel (Burrows, Turris), 56. Karlsson (Hoffman, Methot) – 28. McDonagh (Zuccarello, Bučněvič).

Rangers se po celý duel znovu spoléhali především na Henrika Lundqvista, který předváděl úžasné zákroky a držel svůj tým.

Celek z Manhattanu se v kanadském městě dokázal dostat během druhé třetiny do vedení, ale to bylo z jeho strany vše.

Ottawa ještě před druhou přestávkou vyrovnala a když v závěru zápasu nachytal Erik Karlsson švédského brankáře v kleci Rangers střelou z velkého úhlu, bylo o vítězi rozhodnuto.

Stav série: 1:0

C. Anderson (OTT) – odchytal 60:00 minut, 34 zákroků, úspěšnost 97,1 %
H. Lundqvist (NYR) – odchytal 58:14 minut, 41 zákroků, úspěšnost 95,3 %

1. hvězda utkání – Craig Anderson (OTT)
2. hvězda utkání – Erik Karlsson (OTT)
3. hvězda utkání – Ryan Dzingel (OTT)

Washington Capitals - Pittsburgh Penguins

2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 39. Ovečkin (Eller, Oshie), 49. Kuzněcov (Niskanen) – 21. Crosby (Guentzel, Hörnqvist), 22. Crosby (Hörnqvist, Määttä), 53. Bonino (Wilson, Schultz).

Po první bezgólové třetině se ve Verizon Center začalo hodně divoce. Sidney Crosby nastoupil do druhého dějství jako uragán a během krátké chvíle se dokázal střelecky prosadit hned dvakrát a vystřelil svému týmu dvoubrankový náskok.

Ten ale Pittsburghu nevydržel. Nejprve ve 39. minutě snížil na 1:2 Alexandr Ovečkin a necelé dvě minuty před polovinou třetí třetiny vyrovnal Jevgenij Kuzněcov.

O vítězi tedy rozhodla následující branka. O tu se v 53. minutě postaral kat Washingtonu z minulé sezóny Nick Bonino, jenž rozradostnil všechny fanoušky Penguins v aréně či u televizních obrazovek.

Stav série: 0:1

B. Holtby (WSH) – odchytal 58:01 minut, 18 zákroků, úspěšnost 85,7 %
M. Fleury (PIT) – odchytal 60:00 minut, 33 zákroků, úspěšnost 94,3 %

1. hvězda utkání – Nick Bonino (PIT)
2. hvězda utkání – Sidney Crosby (PIT)
3. hvězda utkání – Alexandr Ovečkin (WSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.