bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Favoritem na příští Hart Trophy je McDavid, věří se i Crosbymu. Hall neobhájí

28. srpna 2018, 14:30

Jiří Lacina

Po třech letech v NHL má na kontě dvě vyhrané Art Ross Trophy. Něco takového dokázal jen Wayne Gretzky. Moc nescházelo a Connor McDavid mohl obě sezóny ozdobit i Hartovou trofejí, to by ho ale musel trochu podržet také jeho mančaft. Ten na jaře selhal v boji o play off, což kapitána Edmontonu v očích mnoha novinářů ze souboje o cenu pro nejužitečnějšího hráče diskvalifikovalo.

Do příští sezóny však zůstává podle sázkových kanceláří znovu hlavním favoritem na nejcennější trofej. Podle sázkovky Bovada, která se zabývá online sázením nejen na sport, vyhraje v příští sezóně Hart Trophy nejpravděpodobněji Connor McDavid.

Na druhém místě je stále respektovaný Sidney Crosby, následují Auston Matthews, Alex Ovečkin a na stejném kurzu jako předešlí dva je také nová posila Toronta John Tavares.

Seznam kurzů, které nabídly fanouškům i některé renomované zámořské NHL servery, má až na šestém místě Taylora Halla, jenž po výborné sezóně s New Jersey individuálně triumfoval letos. Hall je nesporně vynikající hokejista, podle odborníků se zdá ale málo pravděpodobné, že dokáže takhle skvělý ročník zopakovat.

TOP 10 hokejistů s nejlepšími kurzy na Hart Trophy 2018-19 následuje:

Connor McDavid, kurz 10:3 (30%)
Sidney Crosby 13:2 (15,3%)
Auston Matthews 10:1 (10%)
Alexandr Ovečkin 10:1 (10%)
John Tavares 10:1 (10%)
Taylor Hall 15:1 (6,66%)
Nikita Kučerov 15:1 (6,66%)
Nathan MacKinnon 15:1 (6,66%)
Mark Scheifele 15:1 (6,66%)
Anže Kopitar 18:1 (5,55%)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.