bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Flyers už letos provedli změnu na pozici generálního manažera. Přijde nyní i výměna na postu trenéra?

16. prosince 2018, 16:00

Jiří Sameš

Philadelphia Flyers už v letošní sezoně udělali jednu velkou změnu. Špatné výkony mužstva odnesl koncem listopadu Ron Hextall, kterého na pozici generálního manažera nahradil Chuck Fletcher. Letci se ovšem trápí i nadále. Přijde tak nyní výměna také na postu trenéra?

Výsledky Flyers jsou letos zatím hodně mizerné. Tým se aktuálně nachází v tabulce Východní konference na posledním, šestnáctém místě, přičemž má na svém kontě pouze celkem 28 bodů. Na právě uplynulém pětizápasovém tripu navíc vybojoval pouze jednu výhru.

„Situaci ve Philadelphii se nyní určitě vyplatí sledovat. Utkání ve Vancouveru pro ni bylo posledním zápasem dlouhého tripu. Je možné, že Chuck Fletcher bude nucen provést po návratu zpět domů změnu na trenérském postu,“ řekl v sobotu Chris Johnston, expert Sportsnetu.

Hokejisté Philly sice zmiňovaný trip zahájili výhrou 6:2 na ledě Buffala Sabres. Následně ovšem postupně prohráli s Winnipegem Jets 1:7, s Calgary Flames 5:6 v prodloužení, s Edmontonem Oilers 1:4 a s Vancouverem Canucks 1:5.

Dave Hakstol působí u Flyers jako hlavní trenér od sezony 2015/2016. Pokud přijde o práci, stane se pátým odvolaným koučem letošní sezony.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.