bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Formu mají hlavně kluci z lajny, říká Michael Frolík a útočí na svou nejlepší sezonu za mořem

25. února 2017, 16:00

Martin Zíta

(Sunrise – od našeho zpravodaje) – Dvě asistence do osobní sbírky a dva body do tabulky NHL. Michael Frolík mohl být po duelu svého Calgary s Floridou spokojený. Vše se povedlo přesto, že podle Frolíkových slov nebyl zápas ze strany Flames nejpovedenější.

Michael Frolík zažívá povedený ročník, paradoxně v sezoně, kdy se Calgary zrovna dvakrát nedaří. Frolík v pátečním utkání na ledě Tampy Bay zapsal svůj třístý bod v NHL a o necelých čtyřiadvacet hodin později přihodil dvě asistence proti Floridě.

Celkem letos nastřádal už pětatřicet bodů ve dvaašedesáti zápasech a pokud mu vydrží forma, může zaútočit na své osobní maximum z nováčkovské sezony 2008/09, kdy nasbíral 45 bodů v 79 zápasech.

Přesto kladenský odchovanec neusíná na vavřínech a dle svých slov se jeho bodový příspěvek odvíjí zejména od skvělé hry jeho kolegů z útočné formace.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.