bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Pirriho přesná muška

27. října 2016, 7:47

Jan Šlapáček

Na vrcholu našeho pomyslného žebříčku se tentokrát umístil Brandon Pirri, který se prosadil parádní střelou z pravého kruhu. Dále v našem článku nechybí Shea Weber či Jakob Silfverberg.

Brandon Pirri (New York Rangers)

Útočník Brandon Pirri má v úvodu letošní sezóny výtečnou formu a po dnešním utkání s Bostonem má na svém kontě již čtyři přesné zásahy. Dnes v noci se prosadil totiž hned dvakrát a především jeho první trefa byla velice vydařená. Pirri vypálil z pravého kruhu a trefil se přesně do šibenice.


Shea Weber (Montreal Canadiens)

Weberova pověstná tvrdá střela rozhodla jedno z nočních utkání. Obránce Montrealu těsně před koncem třetí třetiny dostal hodně prostoru a dělovou ránou propálil Greisse.


Jakob Silfverberg (Anaheim Ducks) 

Pěkně sehrané přečíslení Ducks nemůže v našem výběru chybět. Theodore si počkal na ideální čas pro přihrávku, našel na pravé straně volného Silfverberga a ten se pohotovou ránou nemýlil.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.