bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Iginla chce hrát v play-off. Přeje si výměnu

2. února 2017, 10:30

Jan Šlapáček

Devětatřicetiletý útočník Jarome Iginla před utkáním Colorada v Los Angeles prozradil, že si přeje, aby byl v následujících týdnech vyměněn někam, kde bude mít šanci zahrát si o Stanleyův pohár.

Vyřazovací boje jsou pro každého hráče velice speciální záležitostí a dostat se do nich chce pochopitelně každý. „Tyto zápasy jsou ty nejlepší a nejzábavnější. Doufám, že existuje nějaká možnost, abych si v nich letos mohl zahrát," řekl ostřílený útočník před nočním zápasem.

Iginla o tomto kroku s vedením Avalanche zatím nemluvil, nicméně se dá očekávat, že samotný Joe Sakic bude chtít svého veterána vyměnit za nějaký výběr v draftové loterii, aby vylepšil budoucnost Colorada a uspokojil všechny fanoušky týmu, který je v letošní sezóně jednoznačně poslední.

Iginla se denverskému celku upsal v létě 2014 a doufal, že se zde porve o stříbrný pohár. Nakonec však neodehrál v play-off ani jeden zápas, což ho velmi mrzí, protože jeho kariéra se velmi rychle blíží ke svému konci. Nelituje tedy toho, že si tenkrát vybral právě Colorado?

„O své volbě nemám žádné pochybnosti. Užíval jsem si to tady. Je to skvělé místo k životu a lidé se tu ke mně chovali pěkně. Je ale pravda, že mi v závěru kariéry play-off hodně chybělo, navíc když jsem Stanleyův pohár nikdy nezískal," řekl Iginla.

Příští týdny tedy rozhodnou, v jakém dresu se Iginla porve o nejcennější hokejovou trofej. Za své úspěšné roky v NHL by si ještě jednu šanci rozhodně zasloužil. Dočká se jí?

Jak šel s Iginlou čas v Calgary:

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.