bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Impotentní Andrew Ladd o sobě dal po dlouhé době znovu vědět. Na suchu byl 25 zápasů

17. března 2018, 11:45

Pavel Golasowski

Poprvé po 25 zápasech dokázal Andrew Ladd vstřelit v dresu New Yorku Islanders branku. Trefil se tak téměř po dlouhých třech měsících.

Netrefit se téměř tři měsíce do soupeřovy brány a rozvlnit za zády brankáře síť, je v životě profesionálního hokejisty sakra dlouhá doba. Notabene jste-li útočník s áčkem na prsou a pobíráte luxusní gáži v hodnotě pěti a půl miliónů dolarů.

Vánoce, Nový rok, Valentýn všechny tyto svátky musel Andrew Ladd přečkat bez gólů. A nebýt kolegiality a velkorysosti jeho parťáka Mathewa Barzala, který při úniku dvou na jedno výrazně zpomalil, aby mohl Laddovi předložit gólovou nahrávku, nedočkal by se gólu ani na den svatého Patrika.

Částečným důvodem Laddovy nemohoucnosti mohou být změny v jeho útočné řadě, nicméně problém musíme hledat především v samotném útočníkovi. Kanaďan „kroutí“ u Ostrovanů svojí druhou sezónu a zatím nedokázal naplnit očekávání, které do něj vedení Islanders vložilo. V minulé sezóně sice vstřelil 23 branek, ale součet gólů a asistencí stačil na 31 bodů, což je Ladduv jeden z nejhorších výsledků v kariéře.

Vše naznačuje tomu, že letos na tom bude Ladd ještě hůře. Přitom generalita Islanders očekávala od zkušeného hokejisty přinejmenším cifru se čtyřkou na začátku.

Dalším velkým problémem je hráčův kontrakt. Andrew Ladd podepsal smlouvu na 5,5 miliónů dolarů trvající až do sezóny 2022-2023. Kvůli podmínkám stanoveným ve smlouvě je téměř nemožné, jakkoliv s hráčem manévrovat.

Nakonec bude pro Islanders nejlepší možností nechat hrát Ladda vedle Barzala a Eberleho a doufat, že bude alespoň trochu užitečný. Jakmile se totiž Ladd ocitne ve třetí nebo čtvrté pětce je nepoužitelný.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.