bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Klíčový týden pro NHL! Mluvit se bude o Vstupním draftu a osudu celé sezony

3. května 2020, 18:22

Jiří Sameš

National Hockey League má nyní před sebou nesmírně důležitý týden. Diskutovat se v něm bude o Vstupním draftu NHL 2020 a také osudu celé sezony 2019-20.

Hned v pondělí je na programu videokonference, přičemž debatovat se zde bude o možnosti konání Vstupního draftu NHL 2020 už začátkem června. Konkrétně 5. a 6. června, výběr mladíků potom může proběhnout virtuálně.

Nápad se příznivcům nejlepší hokejové ligy moc nezamlouvá, komisionáři soutěže Garymu Bettmanovi to ale zřejmě vyjde. Obchodní důvody. A rovněž proto, že jinak to asi nepůjde.

V úterý by mělo dojít k setkání Stevea Mayera* a jeho týmu s Bettmanem a zástupcem komisionáře Billem Dalym. Tady se budou řešit tzv. hostitelská města, pokud se sezona 2019-20 znovu rozjede.

*Steve Mayer zodpovídá za dění v NHL při zvláštních příležitostech (např. udělování cen po skončení sezony, Utkání hvězd NHL či zápasy pod otevřeným nebem).

Mezi zájemci by měli být Carolina, Columbus, Dallas, Edmonton, Minnesota, Pittsburgh, Toronto a Vegas. Jeden z týmů ale oznámil, že se přihlásilo víc než deset klubů. 

Finální verdikt se samozřejmě ještě nedozvíme. Cílem nejlepší hokejové ligy bude pouze zúžit seznam. Nakonec by měla být vybrána jedna destinace pro každou divizi. Nejbezpečnější místa dostanou přednost.

Nevýhodou hostitelských měst je, že velké množství hokejistů a týmů NHL bude na dlouhou dobu naprosto odříznuto od svých rodin. 

„Jsme si vědomi toho, že mají svoje rodiny. ... Najdeme způsob, jak se tomu přizpůsobit," sliboval v pátek Daly.

Tak uvidíme, jak to všechno dopadne. O všem napsaném před malou chvílí informoval uznávaný reportér Elliotte Friedman z kanadského zpravodajství Sportsnet.

Čtěte také:
→ 'Five Finger Fillet' aneb předzápasový rituál Victora Hedmana

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.