bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lehner zůstává ve Vegas, podepsal na pět let! Nové smlouvy mají i Elliott a Jarry

3. října 2020, 22:10

Vojtěch Balon

Sotva skončila (vinou pandemie koronaviru výrazně prodloužená) sezóna 2019/2020, už začaly týmy NHL skládat své kádry na příští ročník. Dnes došlo k podpisu tří brankářů: Robin Lehner bude pokračovat ve Vegas, Brian Elliott ve Philadelphii a Tristan Jarry v Pittsburghu.

Robin Lehner za poslední tři roky vystřídal dresy Buffala, NY Islanders a Chicaga, a v závěru uplynulé sezóny posílil Vegas Golden Knights, jimž pomohl až do finále Západní konference a vytlačil z brankoviště hvězdného Marca-Andrého Fleuryho. Nyní má švédský čahoun konečně v kapse dlouhodobější kontrakt, u Golden Knights totiž podepsal na pět let, v jejichž průběhu si vydělá 25 milionů dolarů.

Volným hráčem se příští týden mohl stát i Tristan Jarry, který v dresu Pittsburghu prožil vydařený ročník. Jarry výkonnostně předčil zkušeného Matta Murrayho, vychytal 20 vítězství a dočkal se i nominace na Utkání hvězd. Nyní mu Penguins nabídli tříletou smlouvu, která Jarrymu přinese 10,5 milionů dolarů.

Velká spokojenost s obsazením modrého půlměsíce panuje ve Philadelphii. Flyers se mohou plnohodnotně spolehnout na rodící se hvězdu Cartera Harta, jemuž i nadále bude krýt záda veterán Brian Elliott. 291. volba draftu v roce 2003 podepsala smlouvu na jeden rok ve výši 1,5 milionu amerických dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.