bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nástup ze říše snů, Jets smázli Vegas za osm minut první třetiny

13. května 2018, 5:00

Martin Zíta

Kouzlo Vegas jako by v prvním zápase finále Západní konference neexistovalo. Winnipeg se v úvodních minutách dostal vcelku snadno do třígólového vedení a výsledek už nepustil.

Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights

4:2 (3:1, 1:1, 0:0)

Stav série: 1:0

Branky a nahrávky: 2. Byfuglien (Scheifele, Wheeler), 7. Laine (Wheeler, Stastny), 8. Armia (Chiarot), 30. Scheifele (Byfuglien, Wheeler) – 9. McNabb(Marchessault, R. Smith), 36. W. Karlsson (Marchessault, Theodore)

Nabízí se říci, že po osmi minutách nebylo o co hrát. Winnipeg vstoupil do prvního zápasu finále Západní konference jako utržený ze řetězu a během sedmi minut a pětatřiceti vteřin vedl o tři góly. Postupně se trefil Byfuglien, Laine a Armia. Vegas se podařilo v deváté minutě odpovědět, na dostřel se ale nedostali. Golden Knights za celý zápas zaměstnali Connora Hellebuycka jen jednadvaceti střelami. V dresu Jets nasbíral tři body za přesné gólové nahrávky Blake Wheeler.

C. Hellebuyck (WPG) – odchytal 59:52 minut, 19 zákroků, úspěšnost 90,5 %
M. Fleury (VEG) – odchytal 57:21 minut, 22 zákroků, úspěšnost 84,6 %

1. Blake Wheeler (WPG)
2. Dustin Byfuglien (WPG)
3. Mark Scheifele (WPG)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.