bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nevíte co k Vánocům a máte doma hokejového nadšence? Máme řešení!

17. prosince 2015, 16:00

eSports cz

Vánoční svátky už klepou, stejně jako utkání české hokejové reprezentace v O2 Areně proti výběru Finska, na dveře. Pořizování stromečků je v plném proudu, za chvíli přijde řada i na kapříky. Čas na nákup dárků se začíná rychle krátit, ale nezoufejte - máme odpověď!

Pokud znáte někoho, kdo patří mezi ortodoxní hokejové fanoušky a nenechá si ujít - ať už u televize či přímo na stadionu - jediný reprezentační zápas, pak se přímo nabízí autentický dres - takový, jaký nosí přímo hráči národního výběru v letošní sezóně. Pokud se sem tam jdete sklouznout na rybník či si čas od času s přáteli pronajmete ledovou plochu, s tímto dresem si můžete díky pásce, která lze zaháknout za hokejové kalhoty, samozřejmě i zahrát.

A pokud ne, nezoufejte. Máte-li ve svém okolí někoho blízkého, kdo fandí hokeji a zároveň si potrpí na módě, i pro tento případ máme řešení. Je jím jedno ze stylových triček, ať už v pánské, dámské či dětské variantě.

Samozřejmě, tričko samo o sobě do zimy stačit nebude. Zvlášť pro děti. Pamatujete na pražský šampionát a na to, jaký úspěch slavila dvojice maskotů Bob a Bobek? Pokud chcete spojit užitečné (hřejivé) s příjemným (dětsky vděčným), pak je pro vás jasnou volbou tato parádní mikina! A pokud ani ta na zahřátí vašich ratolestí, ale také přátel či vás samotných nestačí, doporučujeme investici do jedné ze šál. K dispozici je široký sortiment, vybere si každý!

Stále jste si nepřišli na své a hledáte něco netradičního, originálního či dokonce extravagantního? I na vaše přání máme odpověď! Mrkněte buď na tuto peněženku, na stylové hodinky a k nim dárek zdarma v podobě náramku či dokonce fanoušovské náušnice pro vaši drahou polovičku!

Doufáme, že jsme vám s výběrem dárků k rychle se blížícím Vánocům alespoň trochu pomohli. Pokud ano, vemte jed na to, že s naším výběrem neuděláte chybu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.