bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Noc nabídne jen tři utkání. V akci však bude hned několik Čechů

21. listopadu 2017, 18:36

Lukáš Podleśny

Michal Neuvirth, Jakub Voráček, Vladimír Sobotka, Dmitrij Jaškin, Martin Hanzal, Radek Faksa a Tomáš Plekanec. To je výčet českých hokejistů, kteří by se měli představit v dalších třech utkáních NHL. Klidně by se mohli zapojit také Radko Gudas či Aleš Hemský, nicméně řízný obránce si odpykává trest a šikovný forvard je stále zraněný.

01:00 Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks

V poměrně velkém útlumu jsou hokejisté Philadelphie, kteří se aktuálně nachází až na třináctém místě Východní konference. Ani jeden z posledních čtyř zápasů totiž Letci nevyhráli a ve dvou z těchto zápasů dokonce nevstřelili ani jednu branku. Vancouver na tom také není ideálně. Po nadějném začátku se tabulkou Západní konference propadá a momentálně zakotvil na jedenácté příčce. Jenže ve venkovních utkáních se jedná o druhý nejlepší celek konference! Na druhou stranu poslední tři vzájemné zápasy skončily vítězstvím Flyers.

Očekávaní brankáři: Michal Neuvirth – Jacob Markström

02:00 St. Louis Blues – Edmonton Oilers

Velmi zajímavý duel nabídne Západní konference. První St. Louis se střetne s předposledním Edmontonem. Může to vypadat na jednoznačnou záležitost, ale Olejáři svou kůži nedají lacino. Navíc potřebují zareagovat na tři výhry Arizony, neboť by se brzy mohli propadnout na poslední pozici. S posledních dvou zápasů však Edmonton nemá ani bod a to při skóre 4:10. Favoritem tedy rozhodně bude St. Louis, které má na čele konference čtyřbodový náskok. Blues mají nejlepší útok na Západě, což pro slabou obranu Oilers bude problém.

Očekávaní brankáři: Jake Allen – Cam Talbot

02:30 Dallas Stars – Montreal Canadiens

Posledním střetnutím nočního programu bude souboj mezi Dallasem a Montrealem. Domácí nedávno zaznamenali tři prohry v řadě, kvůli čemuž jsou až na 12. místě Západní konference. Montreal měl naopak solidní přelom října a listopadu, nicméně v posledních dnech se mu zase nedaří a na Východě je čtrnáctý. Canadiens mají dokonce třetí nejhorší útok v lize, přičemž v posledním utkání dostali 0:6 od Toronta. Stars naopak po špatné sérii zabrali, když dokázali porazit Edmonton. Jenže poslední tři vzájemné zápasy skončily vítězstvím Montrealu.

Očekávaní brankáři: Ben Bishop – Charlie Lindgren

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.