bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Penguins, Jets a Predators mají na domácím ledě šanci ukončit série

20. dubna 2018, 19:55

Jan Vojkůvka

Úvodní kolo letošního play-off pomalu vrcholí. V noci z pátka na sobotu mohou být zakončeny další tři série, ve kterých favorizované týmy vedou shodně 3:1 na zápasy a mají před sebou domácí zápasy.

01:00 Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers
Stav série: 3:1

Pátý zápas pensylvánského derby opět slibuje velmi zajímavou podívanou. Philadelphii se zatím v sérii nedaří a ač vyhrála jeden zápas na ledě soupeře, ve zbývajících třech schytala vždy nejméně pět branek.

Právě produktivita Pittsburghu ve spojení s horšími brankářskými výkony Flyers je hlavním důvodem, proč se mohou Penguins už v pátečním utkání radovat z postupu do semifinále Východní konference. Poslední krok však bývá vždy velmi obtížný.

01:30 Winnipeg Jets – Minnesota Wild
Stav série: 3:1

Druhý nejlepší tým základní části z Winnipegu potvrzuje svou převahu nad Minnesotou i v play-off. Jets sice prohráli třetí zápas vysoko 2:6, ale v tom čtvrtém se jim na ledě soupeře podařilo vybojovat cenné vítězství 2:0 a získali možnost ukončit celou sérii před domácím publikem.

Opírat se budou opět nejen o podporu fanoušků a celkově výbornou formu, když vyhráli 9 z posledních 10 zápasů, ale důležitým faktorem bude i výkon Connora Hellebuycka, jenž je jedním z kandidátů na zisk Vezina Trophy.

03:30 Nashville Predators – Colorado Avalanche
Stav série: 3:1

I přes poměrně jasně se vyvíjející stav série patří zápasy mezi Nashvillem a Coloradem k těm vyrovnanějším a dramatičtějším. Domácí Predators měli už ve druhém střetnutí série dost velké štěstí, když udolali srdnatě bojuje soupeře 5:4. Colorado se po přesunu na domácí led dočkalo prvního vítězství, ale nedokázalo jej potvrdit.

Nashvillu, který vyhrál základní část se 117 body, se podařilo uhájit vedení a stíhací jízdu soupeře ve čtvrtém utkání zastavil v pravý okamžik za stavu 3:2. Díky tomu má šanci vybojovat postup do semifinále Západní konference už v dnešním duelu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.