bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Petgrave byl zatčen! Jeho brusle smrtelně zasáhla soupeře do krku

14. listopadu 2023, 22:00

Adam Bagar

Kanadský obránce Matt Petgrave, jehož brusle nedávno smrtelně zasáhla amerického útočníka Adama Johnsona do krku, byl zatčen pro podezření z neúmyslného zabití. Informovalo o tom BBC.

K tragédii došlo na konci října během duelu britského ligového poháru mezi Nottinghamem a Sheffieldem. Johnson zavážel puk do útočného pásma a snažil se vyhnout Petgraveovi, jemuž vystřelila noha do vzduchu a trefila soupeře přímo do krku.

29letý Američan silně krvácel, přesto se snažil dojet na střídačku. Na ledě však zkolaboval a byl okamžitě převezen do nemocnice, kde ještě v noci následkům hrozivě vypadajícího zranění podlehl.

31letý kanadský bek, který se předminulou sezonu mihl i v extralize v dresu Pardubic, pak měl dostávat řadu výhružek. Podle některých fanoušků nešlo o nešťastnou náhodu, nýbrž o úmysl, a žádají trest.

V úterý byl Matt Petgrave zatčen pro podezření z neúmyslného zabití a vzat do vazby. „Provádíme rozsáhlé vyšetřování, abychom dali dohromady události, které vedly ke smrti Adama. Hovořili jsme s vysoce specializovanými odborníky ve svém oboru, aby nám pomohli s vyšetřováním,“ cituje BBC detektivku Becs Horfallovou.

„Adamova smrt vyvolala šok u místních obyvatel i mezi hokejovými fanoušky po celém světě,“ dodává Horfallová a zároveň vyzývá veřejnost, aby se zdržela komentářů a spekulacím, které by mohly bránit ve vyšetřování.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.