bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Petr Adler: Johnny Hockey nesměl odpálit ohňostroj

25. ledna 2015, 5:59

Petr Adler

Sranda je jedna věc, show je také v pořádku, ale NHL se domnívá, že nikdo nemá nic přehánět. Ani Johnny Gaudreau, zvaný též Johnny Hockey (na snímku), ne.

Nadaný mladík z Calgary Flames se totiž usnesl, že po dovednostních soutěžích v Zápase hvězd, pakliže se mu bude dařit, zapálí přímo na ledě hokejku.

To by šel o krok dál než šel kdysi útočník Washington Capitals Alexander Ovečkin. Ten poté, kdy vstřelil zase nějakou sensační branku, upustil hokejku na led, naklonil se nad ní a předstíral, jak ji nemůže zvednout, protože je zatraceně horká. Někteří to tenkrát považovali za projev neúcty vůči soupeři, zatímco Ovečkin se bránil, že to byl projev úcty k hokejce.

Johnny Hockey udělal drobnou chybičku: zeptal se předem Patricka Burkeho, který na Zápase hvězd zastupoval oddělení bezpečnosti hráčů (čili, stručně řečeno, disciplinární komisi NHL), zda to smí udělat.

Patrick Burke zalapal po dechu. Pak to mladému Gaudreauovi zakázal. Jak se svěřil dodatečně, “Byl jsem na to zásadní  rozhodnutí úplně sám. Všichni právníci, které naše oddělení zaměstnává, a že jich není málo, dostali najednou infarkt.”

Takže se dovednostní soutěž musela obejít bez ohňostroje a Gaudreau je o jednu důležitou životní zkušenost bohatší: kdo se moc ptá, moc se dozví.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.