bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Slovák z NHL zveřejnil video s bílým práškem, Arizona byla nekompromisní

23. února 16:40

Adam Bagar

(AKTUALIZOVÁNO) Slovenský útočník Adam Ružička si dost zavařil. Prostřednictvím svého Instagramu se postaral o rozruch poté, co zveřejnil video, na kterém doslova pózuje s bílým práškem...

I když svůj příspěvek záhy smazal, jeden z fanoušků jej stihl stáhnout a následně zveřejnit na sociální síti X (dříve Twitter, pozn. red.).

Vše začíná pohledem na stůl, na kterém je připravena platební karta a čára bílého prášku. Následuje záběr na samotného, dobře naladěného Ružičku.

Reakce Arizony, která 24letého forvarda získala v lednu poté, co jej Calgary umístilo na tzv. waiver list, na sebe nenechala dlouho čekat.

Coyotes umístili Adama Ružičku na waiver za účelem rozvázání smlouvy. „Klub to v tuto chvíli nebude dál komentovat," zakončili zástupci Arizony své krátké vyjádření.

Ružička v aktuální sezoně zapsal 39 startů a devět bodů (3+6) v dresu Flames, v novém působišti pak příliš šancí nedostal – za Coyotes naskočil jen do tří utkání.

Celkem v NHL sehrál 117 zápasů s bilancí 40 bodů za 14 branek a 26 nahrávek. Po svém úletu na Instagramu už ale svá čísla v nejlepší hokejové lize světa nejspíš jen tak nerozšíří.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.