bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Stane se boháčem? Fanoušek Blues si ve Vegas vsadil v kurzu 250 ku 1

23. května 2019, 13:00

Tomáš Zatloukal

Říká se, že co se stane ve Vegas, také zůstane ve Vegas. O rozpustilých večerech v městu hříchu se zkrátka nevypráví. Scott Berry se ale takovým příběhem pochlubil rád, z hokejového nadšence se totiž může za pár dní stát milionář. Díky případnému triumfu St. Louis Blues ve Stanley Cupu.

Na první dobrou to zní jako ztřeštěný nápad. Bláhovost. Mít hluboko do kapsy a přitom si vsadit 400 dolarů, tedy zhruba deset tisíc korun, v kurzu 250 ku 1? Jinými slovy řečeno, s minimální šancí na vítězství?

Berry je teď moc rád, že svým favoritům v lednu tolik věřil. St. Louis Blues jsou čtyři vítězství od stříbrného poháru a on stejně daleko od výhry, jež by v přepočtu činila 2,38 milionu korun.

Berry, hokejista z "pivní ligy", byl začátkem roku na obchodní cestě v nevadské metropoli a přespával v Paris Las Vegas Hotel. V peněžence měl 400 dolarů, které si vyhradil na pobavení v kasinu. Když ale uviděl, že ve zmíněném hotelu mají vypsaný tak vysoký kurz na Blues, změnil plány.

St. Louis se tou dobou plácalo u dna NHL, vypsaný kurz a tím pádem vidina tučné výhry ale Berryho stejně zlákaly k tuze kurážné sázce. "Přišlo mi to jako hodně. Navštívil jsem ještě Bellagio, kde měli kurz 150 ku 1. Tak jsem běžel zpátky do svého hotelu a vsadil na Blues všechny peníze, co jsem měl připravené do kasina."

Teď z něj může St. Louis udělat boháče. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.