bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Také na Východě začali lépe hosté. Ottawa gólem Ryana vyhrála v Pittsburghu

14. května 2017, 5:47

Michal Sobotka

První utkání obou konferenčních finále patřila hostům. V pátek Nashville vyhrál v Anaheimu, sobotní duel v Pittsburghu zase patřil Ottawě. Utkání chudé na góly muselo rozhodnout až prodloužení, ve kterém si pro vítězný zásah dojel Bobby Ryan.

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

1:2p (0:1, 0:0, 1:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 55. Malkin (Kunitz, Hainsey) – 15. Pageau (Ryan), 65. Ryan (Pageau, Stone).

Stav série: 0-1.

Hosté v první třetině napáchali čtyři fauly, přesto ji vyhráli. Při doslova ojedinělé hře pět na pět skóroval Pageau a těsný náskok Senators drželi opravdu dlouho. Pittsburgh se marně pokoušel najít recept na skvělého Andersona. Z potíží ho dostala až jedna z jeho nejzářivějších hvězd. Jevgenij Malkin pět a půl minuty před koncem poslal zápas do prodloužení. V něm vystřihl skvělou individuální akci Ryan a poslal tím kanadský klub v sérii do vedení.

M. Fleury (PIT) – odchytal 64:36 minut, 33 zákroků, úspěšnost 94,3 %
C. Anderson (OTT) – odchytal 64:59 minut, 27 zákroků, úspěšnost 96,4 %

1. hvězda: Craig Anderson (OTT)
2. hvězda: Bobby Ryan (OTT)
3. hvězda: Jevgenij Malkin (PIT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.