bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tampa si půjde pro sedmou výhru v řadě. Potvrdí Sharks formu?

10. prosince 2018, 20:38

Šimon Rogner

Dva konferenční zápasy, dva mezikonfereční zápasy. Takový je program noci z pondělí na úterý a určitě se bude na co dívat. Do hry se dostanou všechny tři týmy z New Yorku a jeho okolí – Islanders vyzvou doma Pittsburgh, Rangers zavítají do Tampy a Devils pokračují ve svém tripu v San Jose. Mezi tato střetnutí se vklíní ještě střetnutí mezi Detroitem a Los Angeles.

01:00 New York Islanders – Pittsburgh Penguins

Čtvrtý vzájemný zápas v letošní sezóně dnes čeká hokejisty Islanders a Penguins. Newyorčané prohráli čtyři z posledních šesti utkáních, první dvě vzájemná střetnutí proti Pittsburghu ovšem vyhráli. Ostrované se proti všem očekáváním pohybují na hraně postupu do play off – momentálně jsou s 31 body ve 28 utkáních na osmém místě před svými rivaly z Manhattanu. Tučňáci mají o bod méně a prohráli tři z posledních pěti duelů. V brance obou týmů začnou Robin Lehner a Casey DeSmith.

01:30 Detroit Red Wings – Los Angeles Kings

Souboj týmů, které se pohybují mimo příčky zaručující postup do vyřazovacích bojů, se od půl druhé odehraje na ledě Detroitu, kam přijedou hosté z Los Angeles. Red Wings podávají od začátku ročníku rozporuplné výkony – naposledy prohráli tři z posledních čtyř utkání, ale na osmou pozici ztrácí pouhý bod. Kings se potácejí na dně Západní konference od října, a nebýt mizerných výkonů Chicaga, čtyři prohry v posledních šesti střetnutích by je s velkým přehledem kapitulovaly na poslední příčku.

Do sestavy domácích se po pěti vynechaných duelech kvůli zranění v dolní části těla vrací obránce Trevor Daley, hostům bude naopak absentovat forvard Kyle Clifford, který se zranil v sobotním střetnutí proti Vegas. Brankoviště by měli hlídat Jimmy Howard a Jonathan Quick.

01:30 Tampa Bay Lightning – New York Rangers

Dvě mužstva, které spolu za poslední roky učinila hned několik důležitých výměn, čeká vzájemný zápas na Floridě. Tampa je s 47 body ve 31 duelech hegemonem Východní konference, zatímco Jezdci ztrácí pouhý bod na osmé Ostrovany na devátém místě konference. Rangers by mohl chybět útočník Mats Zuccarello, kterého trápí třísla, domácí, kteří vyhráli šest zápasů v řadě, postrádají pouze brankáře Andreje Vasilevského. V brance Bolts tak znovu začne Louis Domingue, hosté nasadí pravděpodobně Henrika Lundqvista.

04:30 San Jose Sharks – New Jersey Devils

Nepříliš tradiční zápas dnes mají také v San Jose, kteří od půl páté ráno přivítají New Jersey. Oba týmy jsou relativně zdravé, jejich forma je ale značně rozdílná. Zatímco Žraloci po horším období vyhráli tři z posledních čtyř zápasů, Devils jich sedm z osmi prohráli a s 26 body ve 28 utkáních se nacházejí na posledním místě Východní konference. Martin Jones a Keith Kinkaid by se proti sobě měli postavit stejně jako v říjnu, kdy na domácím ledě zvítězili Ďáblové.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.