bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Thornton přišel o část plnovousu. Jsem hokejista, ne holič, kál se viník Kadri

5. ledna 2018, 11:00

Jiří Lacina

Spolu s Brentem Burnsem na něm založili svou „loupežnickou“ image. Pečují si o něj speciálními olejíčky, a přestože je manželky doma zřejmě nechválí, stále si ho udržují. Bujarý plnovous. Jenomže nosit takovouhle přerostlou nádheru v kontaktním sportu, jako je hokej, může být i riziko. Joe Thornton to poznal ve čtvrtek v utkání s Torontem.

Na samém začátku zápasu San Jose v Air Canada Centreu se dostal do křížku s Nazemem Kadrim. Ještě než padl puk na led, oba se vzájemně osekávali. Jakmile se rozehrálo, pustili se do sebe. A útočník Sharks při rvačce o kus své chlouby přišel! „Huňatý, mnohobarevný, mistrovský kousek, který roste od roku 2015,“ popsali Thorntonovy vousy komentátoři ESPN.

Oba kohouti zahodili rukavice a začali se prát. Ve vzájemném zápolení upadli, no a útočník Toronta hledal v pádu oporu v Thorntonových vousech. „Opora“ však povolila a po rvačce se vousy válely na ledě. Kadri jich část prostě utrhl!

„Když jsme skončili, měl jsem toho kus v ruce,“ krčil rameny viník. „Vůbec nevím, jak k tomu došlo. Jsem hokejista, ne holič. Nechtěl jsem ho takhle chytit. Je to velký chlap, nedokázal jsem ho chytit přes rameno. Myslel jsem, že ho držím za dres, ale upadl jsem s hrstí jeho vousů.“

Oba horkokrevní hráči šli následně vychladnout na trestnou lavici, kde si za bitku odseděli pět minut. Utržené vousy mezitím skončily na střídačce San Jose. Náhradní brankář Aaron Dell je vložil do lapačky a chlubil se jimi spoluhráčům.

„Snažili jsme se zjistit, co to je,“ smál se útočník Chris Tierney.

Osmatřicetiletý Joe Thornton hraje svou dvacátou sezónu v NHL. Průběžně má na kontě 27 bodů (8+19) ve 38 utkáních a spolu s Brentem Burnsem je nejproduktivnějším mužem Sharks. Bitky sice nejsou jeho specializací, postarat se o sebe ale umí. Tahle rvačka byla jeho druhou v sezóně.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.