bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Toffoli, Kreider či Hoffman. Flames mají v plánu využít místa pod stropem

5. ledna 2020, 5:47

Jiří Sameš

Calgary Flames mají po nedávné výměně českého útočníka Michaela Frolíka pod platovým stropem docela slušný polštář, a hodlají jej také náležitě využít. Uzávěrka přestupů se rychle blíží, sledovat Flames tady bude jistě velmi zajímavé.

Calgary vyměnilo Michaela Frolíka konkrétně 2. ledna, a to k Buffalo Sabres. O posílení pouze na play-off zájem nemá, preferuje delší spolupráci.

„Z toho, co jsem pochopil, nemají zájem pouze o výpomoc na play-off," řekl uznávaný reportér Sportsnetu Elliotte Friedman v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

„Dají přednost tomu, kdo s nimi zůstane i v příštích sezonách. Pokud budou posilovat, tohle je jejich priorita," pokračoval.

Podle CapFriendly mají Flames k dispozici pod platovým stropem 4.8 milionů dolarů, které by mohli před uzávěrkou přestupů slušně využít. Musí ale zvážit, na jaké pozici bude hrát útočník Elias Lindholm.

„Pokud bude hrát centra, budou hledat pravá křídla. Jestli se ale vrátí zpět na pravé křídlo, podívají se na jiné možnosti," doplnil Friedman.

Generální manažer týmu Brad Treliving už zmiňoval, že má v plánu využít místa pod platovým stropem. Uzávěrka přestupů je na programu 24. února.

Posilami se mohou stát, podle Erica Francise, dalšího reportéra Sportsnetu, třeba útočníci Tyler Toffoli, Chris Kreider, Mike Hoffman, Zack Kassian, Jevgenij Dadonov.

Hokejisté Calgary mají aktuálně na svém kontě dvě výhry z posledních pěti zápasů, v tabulce Západní konference jsou potom nyní na devátém místě (bilance 21-17-5).

Příští duel sehrají v noci na pondělí, kdy zavítají na led Minnesota Wild.

Čtěte také:
Velké trápení Predators, David Poile chce zatřást se sestavou

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.