bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V příští sezóně se do finále vrátíme, říká bojovně Subban

12. června 2017, 10:00

Jan Šlapáček

Byli blízko, ale přitom tak daleko. V Nashvillu bude v příštích dnech panovat smuteční nálada, fandové Predators budou muset vstřebat neúspěšné finále s Penguins. S odstupem času si ale uvědomí, že jejich oblíbený tým zažil nejlepší sezónu ve své historii a smutek opadne. A kdo ví, třeba dojde na slova P. K. Subbana a Nashville se do finále příští rok vrátí.

Hokejisté Predators museli po konci šestého duelu spolknout hodně hořkou pilulku. Do samého závěru utkání byli stále ve hře o vybojování sedmého zápasu a možnosti zvednout nad hlavu Stanleyův pohár. Trhlina do těchto plánů přišla necelé dvě minuty před koncem, kdy se šťastně prosadil Hörnqvist (bývalý hráč Nashvillu) a celý duel rozhodl.

Po zápase pochopitelně nebylo hráčům celku z Tennessee do řeči, nicméně Subban se trošku nakoukl do týmové budoucnosti, která dává všem lidem v Nashvillu naději. „Musíme si z toho vzít to nejlepší," začal obránce, který ve finále poutal pozornost i mimo ledovou plochu.

„Zapamatujeme si tento pocit, jaké to je, hrát ve finále a to nás bude v příští sezóně hnát dopředu," řekl Subban pro Hockey Night in Canada. Na závěr celého rozhovoru vypustil ze svých úst větu, v kterou budou všichni příznivci Predators věřit. „Příští rok se do finále vrátíme," řekl bojovně Subban.

Naplní se jeho slova? Na to si budeme muset nějaký ten pátek počkat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.