bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V první třetině jsme byli šílení, hořekoval po páté prohře v řadě Boudreau. Došlo i na nadávky

20. března 2017, 15:00

Vojtěch Balon

Minnesota včera večer prohrála už popáté v řadě a ztráta Wild na čelo Centrální divize narostla o další dva body, jelikož Chicago dokázalo přestřílet poslední Colorado. Celek z města St. Paul je v nevídané krizi a po skvělém období rozdává body jako na běžícím páse, což pořádně štve i trenéra Bruce Boudreaua.

Ve Winnipegu Boudreauova parta prohrávala už 0:4, načež se Wild podařilo díky povedené druhé třetině srovnat, sedm minut před koncem ale trefil výhru Jets obránce Josh Morrissey. Potěšila minnesotského trenéra alespoň zmiňovaná druhá třetina? Ani náhodou. „Teď mě poslouchejte: v první třetině jsme hráli šíleně. Horší to být nemohlo, vůbec nemluvte o nezdolnosti. Do pr..., nemám slov,“ soukal ze sebe rozpálený kouč.

Wild si připsali pátou porážku v řadě a osmou z posledních deseti zápasů. Minnesotě najednou nefunguje vůbec nic, po hromadných příušnicích jako by to jednomu z favoritů Západní konference přestalo lepit. Bruce Boudreau už pořádně zamíchal sestavou - Martin Hanzal skončil ve čtvrté formaci s bouráky Stewartem a Whitem, štědře placený Jason Pominville sledoval zápas ve Winnipegu jen z tribuny.

Minnesotě příliš nepomohl ani Devan Dubnyk, který v neděli mohl minimálně polovinu z inkasovaných gólů chytit. Dostavila se únava? Příznivci Wild doufají, že Dubnykova krize není hlubšího charakteru, poněvadž jeho náhradník Darcy Kuemper za normálních okolností za populární "Žirafou" výrazně zaostává.

Celku z města St. Paul už nepatří vedoucí příčka v Centrální divizi a vše nasvědčuje tomu, že se na tom nic nezmění. V prvním kole play-off tak na Minnesotu nejspíš bude čekat náročnější soupeř, momentálně to vypadá na Nashville. Dokáže Boudreau najít řešení a zabránit strmému pádu? Už v úterý jeho partu čeká silné San Jose.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.