bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Východ proti Západu. Islanders ve šlágru noci přivítají Nashville

19. února 2015, 20:20

eSports cz

Ani dnes v noci nepřijdeme o pravidelnou dávku hokeje z nejlepší ligy světa. Stadiony se otevřou hned na sedmi místech a nabídnou divákům po celém světě kvalitní podívanou. Zajímavé bude určitě sledovat souboj v MSG, kam přijede Vancouver nebo střetnutí mezi Islanders a Nashvillem. Posledním zápasem bude utkání v Dallasu, který bude hostit mužstvo ze San Jose.

01:00 New York Islanders – Nashville Predators

Hned ze začátku dnešní noci budeme moci sledovat utkání mezi dvěma kluby, které patří k největším překvapením ročníku. Ostrované na svém ledě přivítají vedoucí celek celé ligy – Nashville. Oba týmy se utkaly naposledy v roce 2013, kdy proti sobě svedly hned čtyři boje a spravedlivě si vítězství rozdělily.

Kdybychom se měli věnovat posledním výkonům obou týmů, budeme se pohybovat v zelenajících se výsledcích. Domácí v posledních pěti zápasech kapitulovali pouze jednou, s městským rivalem. Hosté si poslední porážku připsali na začátku měsíce proti Anaheimu.

01:00 New York Rangers – Vancouver Canucks

Večer ve městě Big Apple bude pořádně rušný. Mimo hráče z Long Islandu se totiž představí i místní Rangers, kteří na svém ledě přivítají Vancouver. Obě mužstva sice ještě nemají jistý postup do vyřazovacích bojů, ale rozhodně by v nich neměla chybět. Domácím patří pátá příčka Východní konference, Kosatkám sedmá Západní konference.

Ve vzájemných zápasech obvykle panují Jezdci, kteří dokázali zvítězit ve čtyřech případech z pěti. V jediném utkání letošní sezóny dokázali zvítězit na ledě dnešního rivala poměrně hladce – 5:1.

01:00 Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres

Z poslední doby nám dobře známé utkání, odstartuje rovněž hodinu po půlnoci. V pondělí vyšli v měření sil lépe Flyers, kteří si z Buffala odvezli těsný výsledek 2:1. Poté však zaváhali s Columbusem a mají šanci znovu napravit si chuť. To Šavle jsou na tom velmi špatně. Proti Philadelphii zvítězily naposledy v dubnu před dvěma lety.

Buffalu se celkově nedaří celou sezónu. Jsou suverénně poslední a v posledních čtyřech zápasech zaznamenali pouhé tři body. Dva za výhru proti Dallasu a jeden po nerozhodném stavu v Prudential Center. Domácí naopak stále doufají v postup do play-off. Na osmý Boston ztrácí sedm bodů a mají tak reálnou šanci do vyřazovací části zasáhnout.

01:00 Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets

Souboj ze stejné konference svedou Tučňáci proti Modrokabátníkům. Domácí jsou na tom podstatně lépe, jelikož okupují šestou příčku. To hosté pomalu ztrácí naděje na postup mezi elitní osmičku mužstev. Na postupovou příčku ztrácí dvanáct bodů. Jejich bilance z posledních zápasů je sice výrazně lepší než v úvodu sezóny, ale prohra s Islanders nebo Los Angeles může mrzet.

Tučňáci také potřebují bodovat. Z posledních pěti zápasů si poměrně lehce poradili s Detroitem. Ottawu přemohli až v nadstavbě hrací doby. Poslední dvě střetnutí Crosbyho parta nezvládla. Nejprve prohrála po samostatných nájezdech v Chicagu a o tři dny později nestačila v domácím prostředí na Washington.

01:00 Washington Capitals – Winnipeg Jets

Velmi zajímavé utkání rozehraje ve Verizon Center domácí Washington, který přivítá Stíhačky z Winnipegu. Obě mužstva mají podobný zisk bodů, ale nacházejí se v opačných konferencích. Washingtonu náleží sedmá příčka se ziskem 72 bodů, hosté mají o dva body méně, ale okupují pozici pátou.

Vzájemné zápasy hovoří spíše pro Washington. Ten z posledních pěti duelů dokázal třikrát zvítězit v základní hrací době a dvakrát v prodloužení nebo samostatných nájezdech. Rovněž ve vzájemných zápasech padá mnoho branek, takže se máme rozhodně na co těšit.

01:30 Montreal Canadiens – Florida Panthers

Utkání mezi prvním celkem Východní konference a mužstvem, který je těsně pod hranicí play off. Domácí jsou na první pozici, ikdyž mají stejně bodů jako druhá Tampa. Jejich bonusem jsou totiž tři zápasy k dobru. Panteři ztrácejí na osmý Boston pouhé tři body a ještě mohou výrazně promluvit v závěrečné fázi soutěže.

V posledních třech vzájemných zápasech zvítězil Montreal, ale v sezóně minulé se více dařilo Floridě. Domácí navíc potřebují napravit zaváhání z posledního zápasu, kdy v derby nestačili na Ottawu. To hosté přijedou v mnohem větší pohodě, protože dokázali přetlačit Toronto a vyhráli 3:2.

02:30 Dallas Stars – San Jose Sharks

Harmonogram dnešní noci uzavře duel mezi Dallasem a Žraloky ze San Jose. Domácí byli považování za černého koně letošní sezóny, ale takové předpoklady se jim zatím nedaří naplnit. Po sedmapadesáti zápasech okupují jedenáctou příčku. Musíme si ovšem uvědomit, že na play-off ztrácí pouhé čtyři body. Hosté také nemohou být klidnější, jelikož se z postupových pozic propadli až na devátou pozici se ziskem 66 bodů.

Z poslední pěti utkání se hned třikrát muselo prodlužovat. Ve zbývajících dvou byli úspěšnější Žraloci, kteří rovněž uspěli v posledním vzájemném duelu na ledě dnešního rivala.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.