bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington nedal Pittsburghu šanci. Rozhodne až sedmý zápas

9. května 2017, 7:45

Michal Sobotka

Vítěz základní části zabral a vynutil si sedmé utkání. Hokejisté Washingtonu zvítězili na ledě Pittsburghu přesvědčivě 5:2. O dvě branky se postaral Švéd André Burakovsky. O postupujícím tak rozhodne až noční duel ze středy za čtvrtek v hlavním městě.

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

2:5 (0:1, 0:1, 2:3)

Branky a nahrávky: 57. Guentzel (Crosby), 58. Malkin (Sheary, Dumoulin) – 13. Oshie (Kuzněcov, Bäckström), 27. Burakovsky, 41. Bäckström (Oshie, Orlov), 52. Carlson (Niskanen, Kuzněcov), 53. Burakovsky.

Stav série: 3:3.

Washington navázal na výkon ze třetí třetiny pátého zápasu. Šestý duel na ledě Pittsburghu totiž zcela ovládl a vynutil si rozhodující utkání, ve kterém bude mít výhodu domácího prostředí. André Burakovsky se posunul do první pětky a připsal si dva góly. Capitals v jednu chvíli vedli dokonce už 5:0, než se domácím podařilo výsledek zápasu korigovat.

M. Fleury (PIT) – odchytal 60:00 minut, 21 zákroků, úspěšnost 80,8 %
B. Holtby (WSH) – odchytal 59:33 minut, 16 zákroků, úspěšnost 88,9 %

1. hvězda: André Burakovsky (WSH)
2. hvězda: Nicklas Bäckström (WSH)
3. hvězda: T.J. Oshie (WSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.