bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zápas o mečbol, San Jose se popáté postaví St. Louis

19. května 2019, 19:15

Matěj Hodoval

Závěr aktuálního týdne vám zpříjemní ve velmi příznivý čas páté utkání finále Západní konference mezi San Jose Sharks a St. Louis Blues. Využijí Žraloci domácího prostředí, nebo Blues ukáží sílu na kluzištích soupeřů?

21:00 San Jose Sharks – St. Louis Blues

Stav série: 2:2

Série mezi Žraloky a Bluesmany je zatím nesmírně vyrovnaná. Poslední dvě utkání skončila rozdílem jediné branky. Na výhru Sharks 5:4 v prodloužení zareagovali Blues vydřenou výhrou 2:1. Svěřenci Craiga Berubeho děkují především Jordanu Binningtonovi, jenž byl ve čtvrtém střetnutí vyhlášen první hvězdou zápasu, když zapsal devětadvacet úspěšných zákroků.

Vyrovnané jsou i další herní aspekty. Ani jedno mužstvo příliš nemá z početních výhod, jak Bluesmani, tak Sharks využili jen dvě přesilové hry z jedenácti, respektive deseti nabídnutých. Ani co se střeleckých pokusů týče nemá nikdo z dvojice výrazně navrch. Na střely vedou svěřenci Petera DeBoera 113:110.

V čem ale vyčnívá jeden tým jsou hity. Blues ukazují, že se soupeře vůbec nebojí. Zatímco hráči Sharks své soupeře trefili devětadevadesátkrát, St. Louis zapsalo ve čtyřech zápasech již 148 hitů. Možná i z tohoto důvodu by se v sestavě San Jose měl objevit tvrďák Micheal Haley, který pravděpodobně nahradí Marcuse Sorensena. 

St. Louis si musí dávat pozor na situace, kdy brání svůj hubený výsledek. Především v závěru posledních dvou duelů se stávalo, že proti šesti hokejistům v tyrkysovo-bílém nedokázali trefit prázdnou branku a následná zakázaná uvolnění je v jednom případě dokonce stála vedení a následně i celý zápas.

Žádná změna nenastane mezi třemi tyčemi, kde budou proti sobě stát Jordan Binnington a Martin Jones.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.