bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zástupci Tampy zapomněli draftovou strategii v hotelovém lobby, ta obletěla svět

25. června 2016, 18:20

Vojtěch Balon

Je těsně před začátkem vstupního draftu NHL. Týmy se snaží získat poslední zbytky informací a potenciálních výměn. Zástupci Tampy Bay Lightning to udělali pro zbylých devětadvacet celků o něco lehčí, neuvěřitelným nedorozuměním totiž odkryli své možnosti – pečlivě střežený dokument prostě nechali ležet na stolku v hotelovém lobby.

 Náhodný kolemjdoucí si listu papíru s možnostmi výměn všiml a aby toho nebylo málo, obrázek umístil na Twitter. Všichni se tak okamžitě dozvěděli, že Blesky zvažují výměny pozic na draftu s Philadelphií, Calgary, Montrealem, Buffalem, Dallasem, Anaheimem, Carolinou a Winnipegem.

Fotografie obletěla hokejový svět a samozřejmě neunikla ani samotným Bolts. Ti nálezce draftové strategie kontaktovali a poprosili jej, aby snímek stáhl, zdá se však, že se nesetkají s úspěchem – fanoušek za to požaduje, aby Buffalo Sabres, jeho oblíbený tým, nejprve podepsali smlouvu s kapitánem Tampy Stevenem Stamkosem.

Lightning skutečně ve druhém kole draftu měnili, nicméně celková 37. volba patřící Arizoně na jejich seznamu nefigurovala. Ze získaného výběru v draftu si Tampští zvolili českého zadáka Libora Hájka.

Přesto mám pocit, že tohle si někdo pořádně odskáče...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.